Nu mai spune că ți-e bine, că stârnești invidii

Drept să spun, mie mi se pare că am o viață destul de interesantă. Din acest motiv, mai povestesc pe Facebook. Desigur, nu povestesc orice, că mai păstrez și pentru mine anumite informații. Dar, de obicei fac publice momente haioase, momente care mă revoltă sau care mă bucură.

Dar, până la urmă, e treaba mea ce postez, nu-i așa? Cui nu-i place are posibilitatea să mă cadorisească cu un unfollow sau chiar unfriend. Nu e nicio supărare.

Acum vreo două săptămâni, am ieșit cu un amic la o cafea și printre altele mi-a zis: „Să știi că citesc tot ce postezi, chiar dacă nu reacționez. Totuși, ți-aș sugera să nu mai spui ce fain e jobul tău, că stârnești invidii”.

Ei bine, și ce? Ce legătură am eu cu sentimentele altora? Nu le pot controla. Așa că am venit aici să mai scriu ce fain e la Oxygen. Ei bine, Oxygen ne oferă de mult timp șansa să lucrăm remote. Dar, începând din această vară, ne-a pus la dispoziție și #OxyNest, casa Oxygen de la munte, la Bușteni.

Eu am fost împreună cu colega mea, Cati, la jumătatea lunii iulie și a fost o experiență de neuitat. Condițiile au fost uluitoare, iar view-ul took our breath away, dar ne-a dat inspirația necesară să lucrăm cu mult drag și spor, cum o facem, de altfel, zi de zi.

„#OxyNest este un proiect pilot, prin care diversificăm alternativele și beneficiile pe care le oferim, pentru a face trecerea mai ușoară de la munca remote la cea hibridă. #OxyNest este mai mult decât un birou; este o experiență în sine, menită să încarce bateriile. Investim constant în dezvoltarea profesională a angajaților și susținem, în același timp, un mediu de lucru care pune în centru echilibrul emoțional al echipei”, a explicat Adina Trandaf, Managing Director, Oxygen pentru IQAds, mult mai bine decât aș putea să explic eu.

Și atunci, cum să nu mă laud că la Oxygen e fain? Că e o cultură organizațională extrem de sănătoasă? Că noi, care lucrăm aici avem un loc de muncă stabil, avem șansa să avansăm, avem colegi faini care au devenit prieteni, avem la cine să apelăm în caz de nevoie?

Na, iar am spus că mi-e bine. Îmi pare rău dacă stârnesc invidii. De fapt, nu-mi pare rău.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s