Agățatul pe Facebook: next level

agatatul pe Facebook

Cred că toate fetele deja sunt obișnuite cu mesaje random de la tipi random, fiindcă, trebuie să recunoaștem, Facebook a devenit un fel de site de matrimoniale.

Și este extrem de mare satisfacția când postez despre cărțile mele, despre ceva proiect cultural fain în care sunt implicată sau vreo glumiță (că mă cred amuzantă uneori) și primesc câte un mesaj pe Messenger: „sal, cf păpușă?”.

Da! De asta promovez chestii! Să-mi găsesc alesul inimii care, de preferat e să nu scrie bine românește, că eu scriitoare fiind, consider că ne-am potrivit de minune. Dar, ca să încetez cu răutățile, trebuie să spun că există și distinși domnișori (sau domni cu neveste), care doresc să se muleze pe caracteristicile profilului meu și îmi trimit mesaje mai creative și/sau mai poetice:

„Ai vrea să vii la Casa de Cultură a Studenților să vedem un documentar despre Regele Mihai?”.

„Bianca te numești. Ești din Cluj. Miar face plăcere să ne cunoaștem mai bine”.

„Bună dimineața! Ai făcut ochișori? Are cine să te trezească dimineața? Ți-ar plăcea să te trezești în amor?”.

„O să vă sune ciudat dar vă spun că scrollam, am dat peste poza și textul recent, și zâmbesc suuuuper-larg. Aș vrea să fim prieteni buni. Ca frații!”.

Însă, acum vreo două zile am avut șansa să dau peste următorul nivel în materie de agățat pe Facebook: mesajul vocal!

Acesta suna cam așa: „Bună Bia, îmi place mult zâmbetul tău. Ce mai faci? Cum ești? Neața!”.

Nici prea prea, nici foarte foarte. Numa’ bun. Dar aștept și un video cu una dintre replicile de mai sus.

Pentru cei care mă citesc: care sunt cele mai creative mesaje de agățat pe care le-ați primit pe Facebook? Mi-ar plăcea să-mi lăsați un comentariu!

CITEȘTE ȘI:

E bărbatul meu, nu mi-l furi tu!

Sursă foto

3 thoughts on “Agățatul pe Facebook: next level

  1. Am stat puțin pe gânduri: evident, nu se pune problema să fiu agățat la modul de mai sus (no use) dar și eu mă simt agățat când mi se pun în față texte care încep cu: “… să nu uiți să le spui copiilor că… și urmează niște bălării propagandistice”, normal că mă agasează maniera în care sunt prezentate aceste cretinisme ca “adevăruri indubitabile”, ba îi mai răspundea o vajnică propagandistă unui comentator: …”de ce nu aveți curajul(!!!) să recunoașteți că…” – admit că la perversiune baba întrece toți masculii dornici de un one night stand and that’s all… Eu mă feresc să reacționez, orice reacție înseamnă rating! Soluția mea: ignore.

    Like

  2. Orice forma de comunicare ajunge in cele din urma sa fie folosita la agatat. Fiindca e tot ce conteaza in final, iar natura umana ne cere acest lucru: perpetuarea speciei. Ne place sa credem ca facem chestii importante pe acest pamant, ca noi suntem rotita fara de care nu se mai invarte “firma” unde ne desfasuram activitatea, dar in final nu contam. Conteaza doar daca lasi un urmas sau nu. Sigur, sunt cativa care lasa carti importante in urma lor, tablouri, brevete de inventii, dar… foarte putini. Restul lasa(m) maculatura si gunoi. Asa ca nu e iesit din comun ca orice retea sociala sa fie folosita primordial pentru perpetuarea genelor. Si…. Gasim tot felul de specimene.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s