Mă-ntorc iar la 8 mai…

liliacAcum câțiva ani cineva m-a învățat un lucru extraordinar. Trebuia să-mi aleg o zi din an, diferită de ziua mea, spre care să trimit tot anul gânduri bune, energie pozitivă, iar în jurul acelei zile totul îmi va merge bine. Așa că, eu am ales data de 8 mai, fiindcă, întâmplător, în acea dată, înainte, au avut loc o grămadă de evenimente care mi-au schimbat viața și m-au ajutat pe mine să devin un om mai frumos.

Așadar, în fiecare an, în jurul zilei de 8 mai mă bucur de cele mai frumoase lucruri pe care mi le poate oferi viața, mari sau mici. Și azi mă întorc la toate zilele de 8 mai pe care le-am trăit și mi le amintesc și mă bucur că această dată îmi rămâne fidelă, iar eu, ei.

Am cunoscut oameni frumoși, am iubit, am fost părăsită, am găsit bani, am primit prăjituri, mi-am publicat cartea, m-am bucurat de soare și de florile de liliac… și poate, dacă aș gândi atât de pozitiv despre fiecare zi în parte, toate zilele mi-ar fi un continuu 8 mai.

Așadar, pentru cei care citesc, vă doresc și vouă un 8 mai splendid, iar mie deja ziua mi-a început cu bine, fiindcă am visat frumos, cu o persoană foarte dragă mie. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s